Terug naar overzicht

In de zomer de weg op met een elektrische step

In de zomer de weg op met een elektrische step

Wanneer de zomer in aantocht is ga je natuurlijk bedenken wat je allemaal kunt en wil doen. Je wil misschien lekker op vakantie of dagjes weg, je wil leuke pretparken en dierentuinen bezoeken of je ligt gewoon het liefste op het strand met een goed boek. Het is ook leuk om de natuur te verkennen, de mooiste bezienswaardigheden van Nederland te bezoeken of om gewoon lekker op het terras te zitten. In onze blog geven we handige tips voor als je in de zomer de weg op wil met een elektrische step.

Waarom de e-step het beste vervoermiddel is

Voordat we beginnen over de leukste uitjes met de e-step is het goed om eerst uit te leggen waarom de e-step of een e-chopper de beste vervoermiddelen zijn. De e-step is vooral handig vooral als je bijvoorbeeld korte afstanden sneller wil afleggen en als je jezelf goed door het drukke verkeer wil kunnen manoeuvreren. Het is ook een handig vervoermiddel wanneer je bijvoorbeeld naar en van een bushalte of een treinstation wil steppen om op je beoogde bestemmingen te komen. Vooral wanneer je een elektrische step met een inklapbaar stuur koopt.

De e-chopper biedt weer andere voordelen. Denk dan aan de extra dikke banden die ervoor zorgen dat je prima door een natuurrijk gebied en over ruiger terrein kunt rijden. Terwijl je ook voordeel hebt van een optimaal zitcomfort door de lage zitting en het iets hogere gemonteerde stuur.

Naar een pretpark of een dierentuin

In Nederland vind je genoeg leuke pretparken en dierentuinen waar je jezelf prima kunt vermaken. Denk aan de Efteling in Kaatsheuvel of bezoek de Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Nu vraag je jezelf misschien af waarom je dan baat hebt bij een e-step, maar wees jezelf ervan bewust dat het in de zomer vaak erg druk is op deze locaties en dat het parkeren alleen al een pittige uitdaging is. Met de e-step heb je dat probleem niet. Je gaat van huis naar het treinstation en op locatie step je weer vrolijk verder naar de dierentuin of het pretpark naar keuze. Vaak heb je de mogelijkheid om je e-step op te bergen in een kluisje of met een goed slot kun je ‘m ook bij de locatie veilig vastzetten.

Lekker de natuur in

Je kunt met een e-chopper juist weer lekker de natuur in. Is de aanschaf van een e-chopper je iets te gortig, maar wil je wel een keer met de dikke banden scooter de mooie provincie Noord-Brabant verkennen? Dan kun je het beste een e-chopper huren! Bij E-Verhuur Versluis huur je alleen, samen of met een groep een e-chopper. Vervolgens kun je met de e-chopper en één van de samengestelde routes zowel de natuurrijke gebieden verkennen als de mooiste bezienswaardigheden bezoeken.

Naar het terras

Je kunt ook altijd naar het terras. Gezellig met vrienden en vriendinnen van een lekker drankje en de zon genieten, maar toch is dan een e-step of een e-chopper niet het meest geschikte vervoermiddel. Je mag immers niet met alcohol op een elektrische step of e-chopper besturen. Drink je niet? Dan is het juist wel weer een geschikt vervoermiddel waarmee je naar het terras kunt.

Terug naar overzicht