Ontdek de StapStep: de legale elektrische step

Bij E-wheelz Specialist introduceren we de revolutionaire StapStep, de allereerste en enige elektrische step die legaal de Nederlandse weg op mag. Wil je ook graag de StapStep ervaren? Dan is het goed om te weten dat hier bepaalde regels aan zitten. Wij vertellen je graag de ins en outs zodat jij straks veilig de weg op stept met StapStep.

E-Wheelz Specialist

E-wheelz Specialist

Uitgelichte producten

Elektrisch rijden

Volledig elektrisch

In 4 uur opgeladen

Licht van gewicht

Gewicht van 13.3kg

Makkelijk mee te nemen

Tot 25kmph

Tot 25 km/h

Snel van A naar B

Ideaal in de stad

Ideal voor de stad

20km/ 35km/ 55km bereik

E-wheelzspecialist

Legaal steppen, Hoe wert het?

Elektrisch rijden

Stap 1: aanzetten en kiezen

Het avontuur begint met stap één. Zet de StapStep aan en kies een van de snelheidsmodussen om te starten. Houd het stuur stevig vast en plaats één voet op de step.

Tot 25kmph

Stap 2: steppen en accelereren

Zet je andere been af om snelheid te genereren. De StapStep detecteert deze beweging en de motor begint te assisteren. Het gevoel van moeiteloosheid begint hier.

Meeting en pauze

Stap 3: ondersteuning en pauzes

De StapStep blijft enkele seconden (afhankelijk van de stand) ondersteuning bieden totdat je weer moet steppen. Als de hulpmotor stopt, is het jouw beurt om te steppen!

Remmen en herhalen

Stap 4: remmen en herhalen

Knijp de rem lichtjes in om de motor onmiddellijk te laten stoppen met ondersteunen. Wanneer je stilstaat, begint het proces opnieuw.

Hoe werkt de stapstep Makkelijk in gebruik

StapStep

Ontdek de snelheidsstanden

De StepStap heeft verschillende snelheidsstanden. Deze standen zijn te verdelen in stand 1 tot en met 4. Graag leggen we de standen van de StepStap even voor je uit.

Elektrische steps

Stand 1: comfortabele start (max 6 km/u)

In stand 1 bereik je maximaal 6 km/u, met slechts één keer steppen om de motorondersteuning te activeren. Deze stand maakt een vlotte start mogelijk. U hoeft in stand 1 tussendoor niet meer te steppen.

Stand 2: soepel accelereren (max 13 km/u)

Kies stand 2 om snelheden tot 13 km/u te bereiken. Na 8 seconden ondersteuning valt deze weg, en één keer steppen activeert opnieuw de motorondersteuning van de StepStap.

Stand 3: verhoogde snelheid (max 20 km/u)

In stand 3 bereikt de StapStep een maximumsnelheid van 20 km/u. Zodra je de eerste stap in stand 3 zet, versnelt de step direct naar 20 km/u. We raden je echter aan om de rit in stand 1 of 2 te beginnen. Na 8 seconden zal de motorondersteuning automatisch stoppen. Op dat moment hoef je slechts één keer te steppen om opnieuw de motorondersteuning te activeren. De StapStep zal dan gedurende 8 seconden weer accelereren naar 20 km/u.

Stand 4: maximale snelheid (max 25 km/u)

Stand 4 werkt op dezelfde manier als stand 3, maar met een maximale snelheid van 25km/u. Ons advies is om in stand 2 te vertrekken. Voer de snelheid op naar stand 3 of 4

Onze steps

Ontdek de stapstep

Klantervaringen

Wat zeggen onze klanten?

Bekijk al onze reviews

Stefan

(5)

“Vriendelijk personeel, en een goede uitleg voor gebruik. Ik reis 3x per week met het OV naar me werk. Het is prettig om over het station te steppen in stand 1 met 6km/u.”

Miriam

(5)

“Ik kon op locatie een proefrit maken of na verzending thuis, volgens voorwaarden. Hierna overgegaan op koop van de StapStep om thuis de proefrit te doen.”

Bjorn

(5)

“Ik heb hier een Stapstep gekocht en ben daarbij uitstekend geholpen. Toen er later een probleem optrad met de step is deze ook gratis gerepareerd en heb ik een leenstep voor de tussentijd kunnen gebruiken.”

De voordelen van StapStep

Reis jij met ons mee?

Op weg met StapStep

Wil je graag de weg op met StepStap? Dan is het goed om te weten dat er geen minimale leeftijd is voor het gebruik van de StapStep. Ook geldt er geen helm of kentekenplicht. Dit betekent dat jongeren en volwassenen kunnen genieten van legaal, duurzaam en plezierig vervoer met de StapStep. Wil je ook ervaren hoe het is om met een StepStap van E-wheelz Specialist rond te toeren? Ontdek vandaag nog de vrijheid van elektrisch steppen met de StapStep! Neem gerust even contact op voor meer informatie of kom de StapStep uitgebreid testen.

Elektrische steps

Mis niks!

Onze laatste blogs

Bekijk alle blogs

Hoe kunnen we je helpen?

Veelgestelde vragen

Hoeveel kilometer kan ik rijden op deze step? Is de StapStep écht legaal op de openbare weg? Hoelang duurt het voordat mijn step volledig opgeladen is? Dit en meer beantwoorden we graag voor jou.

Alle veelgestelde vragen

Is de elektrische step geschikt voor lange afstanden?

Absoluut! Onze elektrische step, de u003ca title=u0022Stapstep Pro+u0022 href=u0022https://e-wheelzspecialist.nl/elektrische-steps/stapstep-pro-plus/u0022u003eStapstep Pro+u003c/au003e, is ontworpen voor efficiënte en comfortabele langere ritten. Met zijn krachtige batterij en zijn prettige schokbrekers zowel voor als achter kun je zonder problemen langere afstanden afleggen.

Wat is het bereik voor ik moet laden?

De levensduur van de batterij varieert afhankelijk van factoren zoals de snelheid, het gewicht van de berijder en het terrein. Over het algemeen biedt de batterij voldoende vermogen voor ritten van 20 tot 40 kilometer voordat hij moet worden opgeladen.

Zijn elektrische steps veilig om te gebruiken in het verkeer?

Ja, onze elektrische step is ontworpen met veiligheid in gedachten. Hij is uitgerust met remmen een bel, verlichting en reflectoren voor betere zichtbaarheid. Toch is het belangrijk om de verkeersregels te volgen en voorzichtig te zijn tijdens het rijden in het verkeer.

Is de elektrische step geschikt voor alle leeftijden?

Ja, de step is geschikt voor alle leeftijden. De StapStep heeft een hoogte verstelbaar stuur. Daardoor is hij voor iedere leeftijd en lengte geschikt. Wij adviseren om pas vanaf een jaar of 8 de StapStep te besturen.

Hoe lang duurt het om de batterij volledig op te laden?

De laadtijd varieert, maar over het algemeen duurt het ongeveer 3 tot 5 uur om de batterij volledig op te laden. Dit maakt het handig om de step ‘s nachts op te laden, zodat hij klaar is voor gebruik wanneer je dat nodig hebt.

watermerk